Plejecenter Kærdalen


Plejeboligerne på Kærdalen er alment boligbyggeri med plejeboligstatus. Boligerne er rummelige og flere af boligerne har adgang til have. Boligerne der er på 1. sal, har en stor terrasse og er vejret godt udnyttes denne til grill og udendørsspisning.

På fællesarealerne er der mulighed for at dele hverdagens rytmer og rutiner med andre beboere. Her er plads til at se en god film og nyde en kop kaffe. Det er også på fællesarealet, at der er en stor fælles opholdsstue med spisestue hvor måltiderne kan indtages, eller man kan også vælge, at spise alene i sin egen bolig hvis der er ønske om det.

Kærdalen er indrettet således, at hver afdeling er en selvstændig enhed.

På Kærdalen er der plejepersonale døgnet rundt. Vi tilstræber at skabe en hyggelig og imødekommende atmosfære med respekt for den enkeltes integritet og dagsrytme.

På Kærdalen ønsker vi at beboerne kan leve deres liv videre i eget nyt hjem. Alle daglige gøremål finder sted i boenheden og giver optimale muligheder for, at den enkelte beboer forsat kan tage aktivt del i hverdagslivet. Miljøet på Kærdalen bidrager til et trygt liv med nærvær og samvær.

Hverdagen er vigtig, og hver dag byder på nye muligheder på Kærdalen, hvor du som beboer i høj grad selv er med til at bestemme, hvad der skal ske. Det kan være en tur på cykel eller en gåtur i vores skønne fælles have. På Kærdalen kan man indgå i fælles aktiviteter, som man kan deltage i, hvis man har lyst til det. Huset er indrettet således, at det er muligt at finde et sted til lidt ro eller et sted med aktivitet – lige nøjagtigt, som det nu passer en.

Ligeledes arrangerer vores aktivitetsteam yderlige aktiviteter, som beboerne og pensionister fra Vejen kommune kan deltage i. Det kan være fastelavn med børn fra børnehaven, banko komsammen, luciaoptog m.m.)