Sket på Kærdalen


Lørdagskomsammen d. 10. juni

Lørdag den 10. juni kunne man se "studenterkørsel" ned gennem Vejen bys gader - dog med lidt ældre studenter end dem, man normalt ser.

Støtteforeningen Kærdalen Venner´s arrangementsgruppe stod for et enestående arrangement, hvor beboere kunne komme ud at køre i det fine vejr med enten hestevogn eller veteranbil, eller begge dele.

Og vejret viste sig jo fra den fineste side - så med hjælp fra slisker og varme hænder blev beboere i kørestole  løftet op i hestevognen og fik en dejlig, frisk tur gennem Vejens gader, mens bilentusiaster fik tur i de åbne og lukkede veteranbiler, som også rullede ud i det dejlige vejr....

Hjemme ventede de frivillige med kaffen og  HJEMMEBAGTE pandekager med syltetøj og sukker. DET blev toppen af en dejlig dag for beboere, pårørende, frivillige og personale....

Billede af hestevogn


Lørdagskomsammen d. 13. maj

Lørdag den 13. maj blev plejecenter Kærdalen invaderet af høj samba-musik og smukke, dansende samba-piger (og én mand) fra Århus.

Og der blev virkelig danset igennem med høje hæle, fjer og pailletter for alle pengene. Dansetruppen gik rundt på hele centeret, så alle kunne få glæde af de smægtende toner og fantastiske danse. Til sidst samledes alle i caféen, hvor truppen gav opvisning i samba danse og inddrog beboerne i dansene.

Der munter grinet og klappet til takten ved alle bordene, og alle var enige om, at den slags dans og optræden skulle på arrangementslisten igen

Arrangementet blev arrangeret af Kærdalens frivillige hjælpere, som flittig og med glade søger for dejlige oplevelser for Kærdalens beboere.

 Samba-piger fra Århus 

 

Lørdagskomsammen d. 11. marts med Giro 413

Den lille lokale gruppe "trekløveret" underholdt med sange fra den kendte radioudsendelse Giro 413 på plejecenter Kærdalen lørdag den 11. marts.

Og DET var noget beboerne kunne lide ! Der blev sunget med på John Mogensen, Gustav Winckler, Bjørn Tidemann, Alberte osv osv 

Lutter gode sange, man kunne huske og synge med på. Trekløveret leverede sangene smukt flerstemmigt - og det var en fornøjelse at se både musikere, beboere og pårørende hygge sig med den dejlige musik.

Kaffen blev fortæret mens spændingen med amerikansk lotteri blev udløst - og så gik det ellers løs igen med at synge.

Super skøn eftermiddag, der igen var iscenesat af arrangementsgruppen under Støtteforeningen " Kærdalens Venner", der leverer frivilligt arbejde, gode lørdags-underholdninger, diverse gynger, bænke, blomsterkrukker, smart-tv´s og mange andre ting, der kan forsøde beboernes tilværelse.

 

Lørdagskomsammen d. 25 februar med Toner af Guld

Lørdag den 25. februar blev nostalgien fejret på plejecenter Kærdalen.

Duoen "Toner af Guld" underholdt med fortællinger og sange fra "Matador", og der blev flittigt sunget med på de kendte sange.

Efter en lille kaffepause, hvor der blev spillet amerikansk lotteri, fortsatte duoen med Matador-temaet i ord og toner - så eftermiddagen var et festligt afbræk i dagligdagen for beboerne. Arrangementet var iscenesat at de frivillige i arrangementsgruppen under "Støtteforeningen Kærdalens Venner" - og var som altid meget velbesøgt, og igen EN STOR SUCCES.