Skip til hoved indholdet

Vores tilgang

Vores mål er, at du føler dig tryg og i gode hænder hos os og, at du trods dine udfordringer kan nyde dit liv.


Det gør vi ved at arbejde ud fra personcentreret omsorg, som er en omsorgsfilosofi, som kan bruges til alle mennesker med behov for støtte. Det betyder, at vi værdsætter dig som menneske, anerkender og respekterer dig som et unikt menneske med selvbestemmelsesret uanset din alder, livshistorie eller sygdom.

Vi ønsker, at du føler dig godt tilpas og får oplevelser, som giver mening for dig. Igennem et positiv samspil og samvær sætter vi dig og din trivsel i centrum. Vores medarbejdere vil derfor være ”nysgerrige” på at høre, hvad der er vigtigt for dig i ”dit liv” og hvad du godt kunne tænke dig at opleve.

Vi ønsker, at skabe en god relation og tryg hverdag for dig, ud fra dine individuelle behov og ønsker. Derfor opfordrer vi også altid til, at du fortæller os din livshistorie. Vi deler både sorger og glæder og forsøger at skabe rum til alle.

Det betyder meget for os at opbygge et godt og tæt samarbejde med dine pårørende, da et velfungerende samarbejde altid vil komme dig til gode. Vi inddrager dem derfor altid gerne, i det omfang du ønsker.Denne side er printet den 17-07-2024 21.59

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Område Vejen
Kærdalen 1
6600 Vejen

Telefon: 79 96 58 00

Links