Skip til hoved indholdet

Seniorklubbens formål

Seniorklubben er for dig, som ønsker at danne nye relationer med ligestillede i et anerkendende og trygt miljø samt deltage i forskellige aktiviteter. Dine behov og ønsker bestemmer, om du vil bruge tiden i klubben til at slappe af, eller deltage i dagligdagsaktiviteter.

Din tid hos os skal give mening for dig. Derfor laver vi i slutningen af hver måned en ny plan for, hvad der skal ske næste måned. Vi er altid åbne overfor at inddrage dine interesser og ønsker, hvorfor du altid har mulighed for at deltage i planlægningen. Vi bruger gerne årstiden og traditioner som inspiration. Der er selvfølgelig plads til ændringer undervejs – grib nuet og en god idé.

Vi ønsker at du trives hos os og at vi kan give dig den bedste støtte og oplevelse. I denne forbindelse er det vigtigt for os at kende lidt om dit liv og din livshistorie.

Vi tilbyder gerne et hjemmebesøg i forbindelse med opstart i klubben, for at hilse på dig og dine pårørende indenfor dine trygge rammer. Du er altid velkommen til at kontakte os for at aftale et besøg i Seniorklubben.

Ofte oplever pårørende behov for aflastning i hjemmet, og ophold i Seniorklubben opleves for mange som et pusterum og hjælp til, at kunne blive boende i eget hjem længst muligt.

Med Seniorklubben ønsker vi derfor også at give de pårørende mulighed for et pusterum. I denne forbindelse er det vigtigt for os, at du er tryg ved at din nærtstående med demens deltager i tilbuddet.

Denne side er printet den 17-07-2024 21.58

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Område Vejen
Kærdalen 1
6600 Vejen

Telefon: 79 96 58 00

Links