Skip til hoved indholdet

Vi støtter og arrangerer

Kærdalens Venner er en støtteforening, stiftet af frivillige ved Plejecenter Kærdalen.

Kærdalens Venner er en støtteforening, stiftet 2019 af frivillige ved Plejecenter Kærdalen.

Formålet med foreningen er at støtte Kærdalens sociale aktiviteter og tiltag til glæde for beboerne og i øvrigt som beskrevet i foreningens vedtægter. Kærdalens Venner indsamler økonomiske midler via kontingenter, indtægter fra aktiviteter, sponsorater, tilskud fra fonde, offentlige tilskud etc. Omdrejningspunktet for foreningen er de frivillige på Kærdalen og samarbejdet med Kærdalens aktivitetsmedarbejdere og ledelse. Med beboerne i centrum. 

En stab af frivillige udfører et stort arbejde som hjælpere til en række aktiviteter og tiltag for beboerne på Kærdalen. Det er aktiviteter fordelt over ugens dage samt arrangementer i weekenden, hvor Kærdalens beboere og pårørende kan deltage. Disse arrangementer kan være underholdning med musik og sang, foredrag, bankospil m.m.

Det er Kærdalens aktivitetsmedarbejderne, som koordinerer de sociale aktiviteter og der er et fantastisk godt samarbejde mellem ansatte og frivillige.

Vi håber, at borgere og det lokale erhvervsliv vil støtte vores gode sag, til glæde for Kærdalens beboere.

Vi kunne godt bruge flere frivillige, men det er ikke nødvendigt, at være frivillig for at støtte Kærdalens Venner. Alle kan tegne et medlemskab. Man kan naturligvis også være frivillig uden at være medlem af støtteforeningen.

Denne side er printet den 17-07-2024 21.59

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Område Vejen
Kærdalen 1
6600 Vejen

Telefon: 79 96 58 00

Links