Skip til hoved indholdet

Om Kærdalen

Plejecenter Kærdalen er et af Vejen Kommunes plejecentre og ligger centralt i Vejen by, tæt ved stationen og bykernen.

Miljøet på Kærdalen bidrager til et trygt liv med nærvær og samvær. Vi tilstræber at skabe en hyggelig og imødekommende atmosfære. Miljøet på Kærdalen bidrager til et trygt liv med nærvær og samvær. Når du bor hos os, bor du i 

  • en privat bolig med andele i fællesarealer
  • en boligen med tilknyttet personale hele døgnet


Boliger

Vi har i alt 104 boliger:

  • 75 almindelige plejeboliger, fordelt på 5 afdelinger. Rød afdeling består med 19 plejeboliger, Blå afdeling med 20 boliger, Gul afdeling 16 boliger og Sløjfen med 20 boliger.
  • 18 boliger for borgere med demens eller anden hjerneskade i vores Specialafdeling, som er fordelt to mindre boligenheder, Mælkebøtten med Solsikken og hvoraf 2 er midlertidig boliger.
  • 10 boliger i vores Rehabiliteringsafdeling


Fællesarealer

Hver afdelinger/afsnit har eget køkken, spisestue samt opholdsstue, som danner rammen for fællesskab. Her er der mulighed for at deltage i hverdagens rytmer og rutiner med andre beboere. 


Aktivitetscenter

På Kærdalen har vi endvidere et Aktivitetscenter. Vores aktivitetsmedarbejdere tilbyder forskellige slags aktiviteter i hverdagene, både i de enkelte afdelinger og på tværs af afdelingerne.


Træningssal

Vi har en træningssal, som alle på Kærdalen er velkommen til at bruge. I perioder indgår fitness også i vores aktivitetstilbud. 

Det er muligt at blive visiteret til et træningsforløb ved behov. Der forgår igennem Vejen Kommunes visitation.


Faciliteter

Vi har en Café, hvor der er plads til at læse en avis m.m. Caféen er ofte også stedet, hvor arrangementer afholdes.

Udenfor har vi en store græsplæne mellem bygningerne med mange frugttræer.  Der er mulighed for at spille petanque, minigolf og gynge på sansegyngerne samt deltage i de fælles tilbud der er på centret.

For at komme i betragtning til en bolig på Kærdalen, skal du have et varigt behov for pleje og praktisk hjælp hele døgnet rundt, behov for samvær og tæt kontakt til personale.

Det er Vejen Kommune, som vurderer, om du er berettiget til en plads på et af kommunens plejecentre. Du findere flere informationer på Vejen Kommuners hjemmeside under Boliger på plejecenter i Vejen Kommune.

Denne side er printet den 17-07-2024 18.51

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Område Vejen
Kærdalen 1
6600 Vejen

Telefon: 79 96 58 00

Links