Skip til hoved indholdet

Boligerne på Kærdalen

En bolig på Kærdalen

En bolig på Kærdalen er en selvstændig lejebolig, hvor der oprettes en kontrakt, betales indskud og husleje, varme, vand og el. Lejlighederne på Plejecenter Kærdalen udlejes af Vejen Boligforening. Forskellen er, at du, når du bor på Plejecenter Kærdalen, har faguddannet personale tæt omkring, som hurtig kan være hos dig, når du har brug for hjælp.


Indretning

Alle almene plejeboliger på Kærdalen er 2-rums boliger. I vores Specialafsnit og Rehabiliteringsafdeling har vi 1-rums boliger. Den enkelte beboer står selv for indretning af sin lejlighed (f.eks. seng, støvsuger, service). Ligeledes er det enhvers ansvar at få evt. billeder hængt op, lamper, gardiner og lignende. I de afdelinger, hvor der ikke er fælles vaskeri, skal lejeren selv medbringe en vaskemaskine og evt. tørretumbler. 

De fleste lejligheder har deres egen terrasse. Nogle lejligheder på 1. sal har dør ud til en svalegang. Det er en flugtvej og den skal derfor holdes fri for havemøbler, planter o. lign. Alle afdelinger har en fællesstue og fællesareal, som alle kan benytte frit og som er samlingspunkt for fælles aktiviteter.


Din lejlighed - vores arbejdsplads

Din lejlighed er vores arbejdsplads, derfor vil der blive lavet en gennemgang af lejligheden efter indflytning. Du kan finde informationer herom på Vejen Kommunes hjemmeside - Information om hjemmehjælp.


Der er en del praktiske ting, du skal have sørget for, inden du flytter ind hos os.

Boliger

Folkeregister

Du skal selv at melde flytning til Folkeregisteret. Hver lejlighed har sin egen postkasse. 


El-selskab

Du skal selv få tilmeldt lejligheden til et El-selskab.


Telefoni, internet og TV

Der findes telefonstik, antennestik til TV og radio i boligen. Du skal selv melde flytning til telefonselskabet og evt. fastnettelefon m.m. Du skal selv betale alle udgifter forbundet med dette samt efterfølgende udgifter til abonnementerne. Det er dog muligt at benytte det trådløse netværk. 


Forsikringer

Det er vigtigt du får flyttet din indbo- og ansvarsforsikring til din nye adresse. Kærdalen har ingen fælles forsikring.

En bolig på Kærdalen er din egen bolig, som du lejer hos Vejen Boligforening. Du skal derfor selv sørge for at betale indskud, husleje og forbrug. Du skal ligeledes selv indrette din bolig med møbler, lamper, tv, gardiner osv.

Du kan desværre ikke tage dit eget kæledyr med på Kærdalen. Kæledyr må dog gerne dog gerne komme med på besøg.

Vinduespudsning

Det er din egen opgave at sørge for at for at få vinduerne pudset.


Rengøring

Der kommer personale hver 3. uge og gør rent. Du skal stille klude og universalrengøringsmiddel til rådighed.

Vi anbefaler at du også har en spand og svaber, så personalet kan bruge det i nødstilfælde.

Du kan spise i din egen bolig eller sammen med de andre beboere i din afdeling. I afdelingerne har vi et fællesrum, med tilknyttet køkken, hvor de beboere, som ønsker det, spiser sammen. Vi opfordrer dig til at spise i fællesrummet i det omfang, det er dig muligt. Det fremmer fællesskabet og trivsel og personalet er med til at skabe en rar stemning. 

Din bolig på Kærdalen er dit eget hjem. Din familie og venner er derfor altid velkomne til at komme på besøg.

Denne side er printet den 17-07-2024 21.23

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Område Vejen
Kærdalen 1
6600 Vejen

Telefon: 79 96 58 00

Links