Skip til hoved indholdet

Specialafsnittet

I Plejecenter Kærdalen Specialafsnit har vi i alt 16 faste boliger, 2 midlertidige boliger. Afdelingen er opdelt i boenhederne Solsikken og MælkebøttenDer er et fællesrum i begge boenheder som du frit kan benytte, i fællesskab med øvrige beboere i afdelingen. Her samles alle dem, som har lyst, til at spise sammen og få sig nogle hyggelige timer.

I fællesrummene arrangerer vores aktivitetsmedarbejde og afdelingens medarbejdere også løbende hverdagsaktiviteter, som du altid er velkommen til at deltage i. Specialafsnittet har et køkken og en opholdsstue, samt direkte udgang til afdelingens sansehave. Her kan du følge med i, hvordan årstidernes skifter, de skønne blomster og grøntsager som dyrkes i kummer om sommeren.


Hverdagsaktiviteter

Der arrangeres forskellige hverdagslivsaktiviteter i afdelingen, som du kan deltage i. Det kan for eksempel være gåture, hygge i haven, fællessang, fejrer vi højtider og andre mærkedage og laver nogle hyggelige arrangementer i fællesskab. Derudover kan du deltage i fælles aktiviteter som arrangeres af aktivitetscenteret og støtteforeningen.


Medarbejderne på Specialafsnittet

Medarbejderne i Specialafsnittet har en sundhedsfaglig uddannelse. Medarbejdere får en demensuddannelse som specialiserer os, til at varetage omsorg og plejen for mennesker med hjerneskader. Personalegruppen har et tæt samarbejde og sørger for at specifikt viden bliver givet videre til kollegaerne. Dermed sikrer vi os, at du får den bedst mulige pleje og omsorg. Vi er et uddannelsessted for SOSU elever, som vil være tilknyttet afdelingen i forskellige praktik perioder. De faste kontaktpersoner tager vare på at lære eleverne op i dine individuelle behov, så de i samarbejde varetager pleje og omsorgsopgaven.


Samarbejde

Der er god mulighed for sparring og hele tiden holde sig ajour inden for området. Vi har fx et velfungerende og tæt samarbejde med demenskonsulenterne i Vejen Kommunen. Der tilbydes samarbejdsmøder ved behov, hvor demenskonsulenten, sygeplejen eller andre af Vejen kommunes samarbejdspartnere også gerne deltager.

Derudover modtager medarbejderne professionel supervision, så de kan understøtte dig til størst mulig trivsel.

Vi har en plejehjemslæge, som underviser os i relevante emner og er en god sparringspartner for vores medarbejdere.


For at du kan komme til at bo på Kærdalen skal Vejen Kommune have visiteret dig til det.

Du finde informationer og ansøgningsskemaer på Vejen Kommuners hjemmeside under Boliger på plejecenter i Vejen Kommune.

Læs mere om

Denne side er printet den 17-07-2024 19.37

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Område Vejen
Kærdalen 1
6600 Vejen

Telefon: 79 96 58 00

Links