Skovvejens daghjem


Skovvejens Daghjem er en selvstændig enhed, der ligger i tæt tilknytning til demens afdelingen. I Daghjemmet lægges stor vægt på at skabe et miljø for brugerne, hvor der er trygt og rart at komme.

Vi starter dagen med kaffe og socialt samvær og tager udgangspunkt i hvad dagen byder af muligheder. Vores aktiviteter tager afsæt i hvad der er et godt hverdagsliv for den enkelte. Vi arbejder rehabiliterende med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer, behov og interesser.

I Daghjemmet spises varm middagsmad fra storkøkkenet i Holsted både hovedret og dessert. Vi har fokus på det gode måltid i godt selskab.  Derfor bruger vi ofte lang tid på måltiderne, da de åbner op for mange gode samtaler og hyggeligt samvær. Vi slutter sædvanligvis af med fælles kaffe og kage.

Daghjemmet har pt. aftenåbent en dag ugentlig. Her kommer brugerne til Daghjemmet med taxa ca.kl.15 og afhentes igen ca. kl.20.30.

Der er ligeledes mulighed for brugere at få visiteret til natplads. Daghjemmet har et soverum i tæt tilknytning til demens afdelingen.

I Skovvejens Daghjem er ansat både social- og sundheds hjælpere og assistenter.