Nyt fra Kærdalen 2020

Afholde arrangementer i januar

 

Forstilling fra Sambananas

Sambatonerne flød igennem Ældrecenter Kærdalen. Tæer vippede, hovederne nikkede med til rytmerne og hænder kunne ikke holdes i ro. Sambagruppen "Sambananas" fra Århus løftede i den grad stemningen på ældrecenteret. Først dansede Sambanana’s igennem alle afdelinger og gav en forsmag på deres dans og smægtende rytmer. Beboerne blev inddraget alt det de kunne og ville - danserne fortsatte i caféen, hvor de gav opvisning på deres musik og vuggende hofter.

Det var simpelthen et show uden lige med alt hvad man kunne ønske sig af fjer og pailletter, høje hæle og skinnende dragter. Beboere og pårørende havde en fantastisk eftermiddag

Danserne klædte hurtigt om efter forestillingen og satte sig blandt publikum i caféen og snakkede med alt og alle.

 

Afholde arrangementer i februar

 

Lørdagskomsammen den 15.2.

Lørdag den 15. februar havde de frivillige igen arrangeret en fest for beboere, pårørende og diverse gæster. De havde hyret det lille 4-mands band "Musette", som kom med sanghæfter og musikinstrumenter. Sangstemmen blev rørt og der blev vugget i takt til musikken mens "Musette" gav den hele armen.

Der var mange kendte sange, så der var ingen undskyldninger for ikke at synge med. I kaffepausen blev der spillet amerikansk lotteri - og da den spænding var udløst, tog musikerne fat igen.

Det blev en dejlig eftermiddag med musik, kaffe, lotteri og hygge - tusind tak til de frivillige, der IGEN lagde mange kræfter i for at underholde beboere og gæster.