Nyt fra Kærdalen 2019

Maj

Indvielse af vores nye have

 

Torsdag den 16. maj var der indvielse af ny have i gul afdeling på ældrecenter Kærdalen. Dvs at det var starten på en hyggelig sansehave, man har fået hegnet ind.  Højbede og bede er påbegyndt, og blomsterne er ved at strømme ind. Det er meningen beboerne kan gå ud i solskinnet og nyde både blomster, grøntsager og frugt i løbet af sommeren. Desuden er der en lille terrasse, hvor kaffen kan indtages. Det har været et stort ønske at få haven i en del år - så det strømmede til med beboere, personale og frivillige, som var med til indvielsen. Og minsandten om ikke også solen tittede frem og fuldendte dagen.

Marts

Vejen Mandskor på Kærdalen

Meget kan lade sig gøre, når det er de frivillige på ældrecenter Kærdalen, der står for det. I disse tider er der gang i udskiftning af gulv i centerdelen på ældrecenteret, så da man skulle dække op til gæster og Vejen Mandskor, så gav det visse udfordringer. Men det lader de frivillige sig ikke slå ud af. Der blev flot dækket op - kreative løsninger blev fundet - og det blev en dejlig eftermiddag med tonerne fra de dybe mandsstemmer som underholdning. Under kaffen var der amerikansk lotteri - og så gav mandskoret den igen med dejlige, kendte sange - nogle  flerstemmigt - det blev det absolut ikke ringere af.

Alt i alt en hyggelig eftermiddag i korets tegn.

 

Harmonika og savblad

 Harmonika og savblad

Lørdag den 16. marts var der stuvende fuldt på ældrecenter Kærdalen i Vejen, hvor "Seniormusikanterne" gav den fuld gas med harmonika, savblad og vaskebræt. 

Februar

Lørdagkomsammen

   

  

Januar